Ja nemôžem nič predložiť, lebo sa nevyznám v nakupovaní cez internet (ako som už napísala). Iba som podotkla, že keď s tým má už niekto skúsenosti (Eska), že by vedel povedať viac. A takisto mi žiaden záver nepripadá dostatočne uzavretý, keď je na konci neho napísané "záver môže byť nesprávny"... to je akurát tá hláška, ktorá zvyčajne vedie k rozpitvávaniu...
K tomu Amazonu, ja som iba tak čisto teoreticky rátala (neviem, či som to správne pochopila a nepozerala som presne, koľko kníh majú), použila som ten amazon s koncovkou co.uk
Pri počte 12 kníh za cenu 6,99, kde pripočítame balné 2,99 za kus a 4,99 za celú delivery, to vyjde 124,75 (tých britských peňazí). Čo je v prepočte nejakých 6030 Sk (+ asi treba ešte zahrnúť nejaké poplatky na colnici či čo). Ak som správne pochopila tie ich chujády s delivery, za čo neručím...
Keď skombinujeme Dunaj + Eurobooks, tak to vyjde asi 5897 (pričom Eurobooks nemá uvedené ceny za poštovné, odtiaľ by boli aj tak iba 2 knihy). Lenže s tou chybou, že 4. diel nebude, lebo ho nemá ani 1 z nich.
Chybou Amazonu aj tých slovenkých je tá, že sú to rôzne vydania z rôznych rokov, takže nemusia k sebe pasovať. Navyše som už presne ani nepozerala, či je niekde cena trošku inšia alebo koľko vydaní majú...
Btw. Eru z Eurobooks by išli iba 2 knihy, ten 4. diel som nenašla ani u nich.