Forum Arda.sk

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

:drink: Najbližšie STretko v Bratislave bude, keď sa dohodneme. Ďalšie detaily nájdete v príslušnej téme. :aragorn: :legolas: :gimli: :gandalf: :frodo: :sam: :saruman: :galadriel: :glum:

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Go Down

Author Topic: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati  (Read 98447 times)

Boromir

• Priatelia ST
  • *
  • Temný pán 13/6 (Čo sa budem pretvarovať)
Re: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati
« Reply #125 on: May 01, 2008, 09:56:23 am »

TAkze niektorym zenam sa pacia plesati... To je dobre vediet do buducnosti. :D Neviem ci donesiem. Ked chcem napalovat, nieco zahrkoce v napalovacke a koniec... Zavisi od toho, ci budem mat cas to vyriesit. Ak ano, tak donesiem. :)
Haluzné nápisy na tričká.

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #124 on: May 01, 2008, 09:50:12 am »

Boro dones na majovku aj ja bych kukla Babylon 5  :o ze coo stara klasika ... hmm a ten garibaldy mnam mnam
...

Alle zusammen... Tanzt das Brot!

Shadow

• Ujo
  • The Administrator
  • Inkvizítor
« Reply #123 on: April 24, 2008, 03:56:04 pm »

Hm hm mohol by som to dopozerat ten serial :D
Bringing chaos to Your lives since 1983

Važte si piva, křesťané, až dojde, zlý čas nastane

"Věk nepřináší moudrost, Bene, ale dodává ti rozhled… a nejsmutnější, co můžeš z té výšky vidět, jsou – v dáli za tebou – pokušení, kterým jsi odolal. Já vidím ta svá… ale ani jedno z nich nedosahuje tak kolosálních rozměrů!"

Nenwen

• Priatelia ST
  • *
  • Untouchable
« Reply #122 on: April 24, 2008, 03:54:58 pm »

lol aj ty Brurus? :D
All dogs have four legs.
My cat has four legs.
Therefore my dog is a cat.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #121 on: April 24, 2008, 03:12:17 pm »

Ha, poriesil som si pilot + 5 filmov Babylon 5. Ze si zaspominam na casy z gympla, ked som sa ponahlal po vyucovani vychytat serial. :D
« Last Edit: April 24, 2008, 05:34:44 pm by Boromir »

Shadow

• Ujo
  • The Administrator
  • Inkvizítor
« Reply #120 on: April 03, 2008, 09:44:45 am »

Jasne :P
Bringing chaos to Your lives since 1983

Važte si piva, křesťané, až dojde, zlý čas nastane

"Věk nepřináší moudrost, Bene, ale dodává ti rozhled… a nejsmutnější, co můžeš z té výšky vidět, jsou – v dáli za tebou – pokušení, kterým jsi odolal. Já vidím ta svá… ale ani jedno z nich nedosahuje tak kolosálních rozměrů!"

Lothmíril

• Členovia ST
  • Keeper of the flame
    • SlavCon 2012
« Reply #119 on: April 02, 2008, 09:10:18 pm »

kokooooz :rofl:
vsimli ste si niekedy, ze zaciatkom sceny o carodejnici v Monty Python and the Holy Grail je taky kratky prestrih, ako sa tam ten rytier snazi zavesit kokosovy orech na nejaku holubicu?  :D
"If anything appears too easy: Question it.
If anything appears too hard: Challenge it."

Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007

Ramgad

• Biela Rada
  • Najkrajšia elfská princezná Daguška
    • Ramgad.Tolkien.sk
« Reply #118 on: March 26, 2008, 04:52:29 pm »

The Tudors: nie je to film, ale seriál a je taký všelijaký, ale mne sa ľúbi... myslím, že ho dávajú na HBO, ale nie som si istá :)

Tvári sa to akože historický seriál, v podstate aj je, ale mnohé fakty sú úplne zmenené (napríklad z Margaret Tudorovej a Mary Tudorovej v seriáli spravili jednu jedinú postavu a aj to nie historicky vernú). Ale má to niečo do seba, približuje to históriu, má to pekné kostýmy, fakt že super a hudba tiež dobrá.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #117 on: March 09, 2008, 09:27:15 pm »

Dnes o 22:55 - Posledny skaut. Legendarny film s Bruceom Willisom. Obsahuje hadam tie najlepsie hlasky, ake som kedy vo filmoch videl. :D A ze som ho videl uz straasne velakrat. :D

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #116 on: March 07, 2008, 01:09:07 pm »

Kedze v poslednom case v kinach nie je nic take, co by ma nejak extra zaujalo, mam cas popozerat starsie veci, alebo filmy, ktore som odkladal. Ako prvy prisiel na rad Die Hard 4. Na tento filmik som chcel ist aj do kina, len mi to nejak nevyslo. Boha aku tragicku chybu som urobil. Bruceovi je v tomto filme nic. To proste treba vidiet.
Dalej som nasiel nejaku fantasy z roku mojho narodenia, ktora sa vola Krull. Myslim, ze to bolo uz bolo aj v telke. Celkom pohodicka. Aj ked klasika - zly, skaredy "ujo" unesie peknu princeznu a mlady, bojovny princ spolu s bandou kadejakych pozbierancov sa vyda zachranit ju. Na tu dobu je to aj pekne spravene, taka dobra oddychovka.
Dalej nasleduje Ogniem i Mieczem. To uz videl hadam kazdy (vratane mna), ALe chcel som si to pozriet vklude druhykrat. A musim priznat, ze som sa pristihol ako nato cumim s otvorenymi ustami. Boha, ti Poliaci sa ale pochlapili, ten film fakt nema chybu. Hordy Kozakov a Tatarov, bez pocitacoveho znasobenia. Perfektne vyzerajuci okridleni husari. Vyborna vyprava, kostymy, no a samozrejme Michal Zebrowski. Pred par dnami som sa smial natom, ze sme Poliakom konecne predali nasho "narodného hrdinu". Ide samozrejme o nedokonceneho Janosika. Teraz si myslim, ze je hadam dobre, ze sa tak stalo...
Vcera som vychytal ciernobiely - hm asi to nazvem - western s Johnny Deppom - Dead man. Riadna haluzina. O tom sa neda vela hovorit to treba vidiet. Myslim, ze nebudete lutovat.
No a este ma caka Excalibur o tom sa nejdem rozpisovat, to je legenda. Pozeram to tak raz za dva roky a uz davno som to nevidel... :D

« Last Edit: March 07, 2008, 03:08:19 pm by Boromir »

Lothmíril

• Členovia ST
  • Keeper of the flame
    • SlavCon 2012
« Reply #115 on: February 20, 2008, 10:02:47 pm »

Lidiiii  :D
Chcem si na leto zobrat auto a nahadzat donho par dolezitych veci a ist niekam. Len tak, zabocit kde nas napadne, ostat kde budeme chciet... a nebo třeba taky jít rovně.

Jizda :)

O dvoch manikoch, co za 8 tisic v bazare kupili auto, spravili z neho kabriolet, a spravili si skvele leto. A k tomu este stretli Annu Geislerovu. A ideme. Toto by som normalne odporucala aj na piatkovosobotny filovy vecer, strasna haluz :D
"If anything appears too easy: Question it.
If anything appears too hard: Challenge it."

Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007

morgoth

• Senát ST
    • Angband, home of Morgoth
« Reply #114 on: January 29, 2008, 01:36:08 pm »

Village ma nejak moc neuchvatil, ale kostym tej prisery by som chcel mat, vyzerala celkom dobre :)

Ramgad

• Biela Rada
  • Najkrajšia elfská princezná Daguška
    • Ramgad.Tolkien.sk
« Reply #113 on: January 29, 2008, 12:31:03 pm »

Ja som sa strašne pri Village nudila a dopozerala som to len preto, že mi niekto nahovoril, že to má strašne "šokujúci" záver (a kvôli Phoenixovi). Fakt som nechápala, ako môže niekto natočiť takú sprostosť, resp. dobrý námet, ale zlý dej a záver. Na tom filme bola dobrá len tá hudba (a Phoenix) :D

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #112 on: January 29, 2008, 12:23:35 pm »

V tom sa teda nezhodneme, ked som bol natom v kine, tak som sa priserne cely film nudil. Vacsiu nudu som zazil uz len na filme The ring (Kruh). Tam som od nudy pocital praskliny na strope kina... :D To bolo vseobecne velmi zvlastne predstavenie, hlavne ked som sa prestal smiat na dievcatku vychadzajucom z televizora a zistil som, ze som bol jediny... :D

Isilote Azrael

• Priatelia ST
  • *
  • Brokilon
    • Isilote
« Reply #111 on: January 29, 2008, 11:35:33 am »

Nj, Village bola celkom fajn s peknym zistenim v strede filmiku...  :D
A inak presne ten filmik, kde Bruce chodi v plastenke a zachranuje ludi (Unbrokable ci Vyvoleny, lebo zda sa mi, ze tak to bolo u nas prezentovane) sa mi pacil viac ako vacsina filmov o superhrdinoch, ktori ked zistia, ze maju nadprirodzene schopnosti, skacu radostou a hned idu zachranovat cely svet ako by to bolo nic. Samozrejme v latexovych kombinezkach. Toto mi prislo ludskejsie. Ziaden zazobany sponzor, ktory ti poskytne vsetko co budes potrebovat vratane vybavy, ukrytu a kto vie coho este, uz to, ze ma decko je celkom dost drsne - vacsina hrdinom nema ziadne, aby nebolo mozne ich tym vydierat.
Fluffyyyyy
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17   Go Up

Page created in 2.919 seconds with 23 queries.