Kedze v poslednom case v kinach nie je nic take, co by ma nejak extra zaujalo, mam cas popozerat starsie veci, alebo filmy, ktore som odkladal. Ako prvy prisiel na rad Die Hard 4. Na tento filmik som chcel ist aj do kina, len mi to nejak nevyslo. Boha aku tragicku chybu som urobil. Bruceovi je v tomto filme nic. To proste treba vidiet.
Dalej som nasiel nejaku fantasy z roku mojho narodenia, ktora sa vola Krull. Myslim, ze to bolo uz bolo aj v telke. Celkom pohodicka. Aj ked klasika - zly, skaredy "ujo" unesie peknu princeznu a mlady, bojovny princ spolu s bandou kadejakych pozbierancov sa vyda zachranit ju. Na tu dobu je to aj pekne spravene, taka dobra oddychovka.
Dalej nasleduje Ogniem i Mieczem. To uz videl hadam kazdy (vratane mna), ALe chcel som si to pozriet vklude druhykrat. A musim priznat, ze som sa pristihol ako nato cumim s otvorenymi ustami. Boha, ti Poliaci sa ale pochlapili, ten film fakt nema chybu. Hordy Kozakov a Tatarov, bez pocitacoveho znasobenia. Perfektne vyzerajuci okridleni husari. Vyborna vyprava, kostymy, no a samozrejme Michal Zebrowski. Pred par dnami som sa smial natom, ze sme Poliakom konecne predali nasho "narodného hrdinu". Ide samozrejme o nedokonceneho Janosika. Teraz si myslim, ze je hadam dobre, ze sa tak stalo...
Vcera som vychytal ciernobiely - hm asi to nazvem - western s Johnny Deppom - Dead man. Riadna haluzina. O tom sa neda vela hovorit to treba vidiet. Myslim, ze nebudete lutovat.
No a este ma caka Excalibur o tom sa nejdem rozpisovat, to je legenda. Pozeram to tak raz za dva roky a uz davno som to nevidel...