Sceno: ktoré PP presne myslíš? soundrtack, alebo hudbu z filmov, čo vyšla?
... a mňa osobne berie celkom dosť Black Hawk Down. A Equilibrium. A tuším že aj ďalšie veci od Zimmera. (teraz dúfam, že si nerobím haNbu...
)
Equilibrium je Klaus Badelt. Ale ten soundtrack mám aj ja rada.
Od Hansa Zimmera počúvam: Gladiator, Black Hawk Down, všetkých Pirátov, The Da Vinci Code, King Arthur.
Od Johna Williamsa: Star Wars šecky a Harryho Pottera má tiež dobrého.
Potom Chronicles of Narnia majú premakaný OST (Henry Gregson-Williams) a od neho počúvam ešte Kingdom of Haeven.
A najšupovka je Conan the Barbarian od Basila Poledourisa (pri ktorom sa proste nedá grcať)
1 a ešte Starship Troopers - mimochodom minulý rok zomrel

No a potom ešte Braveheart, Dragonheart, Neverending Story, Last of the Mohicans, Mists of Avalon, Titanic (nehovorte, že nemá vymakanú hudbu), Troy, X-Men 2 (jednotku nemôžem zohnať), Highlander, Brotherhood of the Wolf (Joseph LoDuca) a nakoniec Alexander the Great je hama (Vangelis)
Inak seriály majú tiež skvelú hudbu. Miniséria Children of Dune (Brian Tyler) je v tom premakaná a Battlestar Galacticu (Bear McCreary) môžem púšťať dokola.
A takého Howarda Shora spomeniem nakoniec, bo od toho mám iba LotRa, ale aj rozšírené edície a megarozšírené

Ešte spomeniem čo neznášam... neznášam OST Pulp Fiction... keď to počujem, mám nutkanie to nepočuť.
Jo a Sceno, zmeň si prosím ťa avatar. Ten čo máš, je môj osobný a mám k nemu istý vzťah... si to nemohol vedieť, je to problém toho, že všetky avatary sa nahrajú do db...

----------------------
1. osobný vtip pre pamätníkov z chaty