Forum Arda.sk

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

:drink: Najbližšie STretko v Bratislave bude, keď sa dohodneme. Ďalšie detaily nájdete v príslušnej téme. :aragorn: :legolas: :gimli: :gandalf: :frodo: :sam: :saruman: :galadriel: :glum:

Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Go Down

Author Topic: Vtipy  (Read 222214 times)

Sachmet

• Členovia ST
Re: Vtipy
« Reply #191 on: December 04, 2007, 01:18:19 pm »

Sedm trpaslíků přijede do Vatikánu a protože jde o těch sedm slavných trpaslíků, jsou uvedeni k papeži. Skupinu vede Šmudla.
"Šmudlo, můj synu," říká papež, "co pro tebe mohu udělat?"
Šmudla se ptá: "Promiňte, Vaše Excelence, ale jsou tady v Římě nějaké trpasličí jeptišky?"
Papež na tu divnou otázku pokrčí obočím, chvíli se zamyslí a odpoví:
"Ne Šmudlo, v Římě nejsou žádné trpasličí jeptišky."
Skupinka ostatních trpaslíků vzadu se začne chichotat. Šmudla po nich sekne pohledem a trpaslíci ztichnou. Šmudla se otočí a ptá se znovu:
"Vaše důstojnosti, jsou vůbec v Evropě nějaké trpasličí jeptišky?"
Nic nechápající papež se znovu krátce zamyslí a odpoví: "Ne Šmudlo,v Evropě nejsou žádné trpasličí jeptišky."
Tentokrát se ostatní trpaslíci začnou nahlas řehtat a Šmudla je znovu zpraží rozzuřeným pohledem. Šmudla se potřetí obrátí na papeže a ptá se:
"Pane papeži! Jsou vůbec na světě nějaké trpasličí jeptišky?!" Nyní už opravdu zmatený papež mu odpoví: 
"Je mi líto, synu, ale nikde na světě nejsou trpasličí jeptišky."
Ostatní trpaslící nato explodují v šilený záchvat smíchu, válejí se po zemi, plácají do stehen... a pak začnou jakou jeden muž skandovat:
"Šmu-dla vo-jel tuč-ňá-ka! Šmu-dla vo-jel tuč-ňá-ka!!!
Keď Boh vymyslel muža, bolo to len preto, aby žena nemala taký jednoduchý život...

Někteří v ostatních rádi budí strach – to jsou hlupáci. Jiní se přes svůj strach nikdy nedokáží přenést – to jsou zbabělci. Všichni ostatní, kteří v sobě (alespoň občas) dokáží hlupáka i zbabělce potlačit, jsou Vládci strachu. Tato vláda se ale vždy týká jenom nás samotných.
R. A. Ericksson

Depres

• 7/6
  • Priatelia ST
  • *
  • Servant of Sauron.
« Reply #190 on: December 03, 2007, 09:56:09 pm »

Berky Jariabok a filozofia ma-am vpitchizmu

Ma-am Vpitchy. Toto meno sa v Britanii pomaly ale isto stava mantrou, ktoru si ludia do umoru opakuju pri kazdom probleme.Ma-am, kedysi provincny cinsky lekar, v roku 1983 emigroval cez Hong Kong do severoskotskeho Wicku, kde zalozil filozoficke ucenie Hyperflegmaticke neriesenie problemov. V roku 1996 sa ozenil s carokrasnou skotskou postarkou Elizabeth a po svadbe prijal jej starokeltske priezvisko Vpitchy (vyslovuje sa podobne ako znamy slovensky vulgarizmus). Neskor sa jeho ucenie premenovalo na ma-amvpitchizmus.

Siritel ma-am vpitchizmu na Slovensku, kedysi obavany trnavsky kvetinar Berky Jariabok, v nedavnom rozhovore pre Sme povedal: "Problemy nestaci neriesit. Treba ich nerieseit so stoickym kludom a vnutornym usmevom. To je podstatou ma-am vpitchizmu." V internetovej diskusii sa ho citatelia pytali, kedy mozu toto ucenie vyuzit vo svojom praktickom zivote.
"Napriklad pozeram futbal v televizi," povedal Berky Jariabok. "Manzelka ma poprosi, aby som vyniesol smeti. Lenze ja viem, ze by ma to stresovalo, narusilo by to plynulost mojho krvneho obehu, zvysilo by mi to cholesterol a v konecnom dosledku skratilo zivot. Tak sa na nu milo usmejem a vyslovim meno velkeho ucitela: Ma-am Vpitchy."

V rozhovore pre Slovensky rozhlas Berky Jariabok citoval britskych vedcov, podla ktorych moze dosledne aplikovanie ma-amvpitchizmu predlzit cloveku zivot az o 15 rokov. Za predpokladu, ze zazracnu mantru nevyslovia napriklad pri obiehanie kamionu v neprehladnej zakrute.

"Kazdy den," povedal Berky Jariabok, "vyslovte tuto mantru aspon 15-krat a vas zivot sa nielen predlzi, ale aj zlepsi."

"Nie je ma-amvpitchizmus svojim sposobom sebecky a bezohladny?
Neublizuje inym ludom?" spytala sa redaktorka Sro.

"Ma-am Vpitchy," odpovedal Berky Jariabok.

Shade

• The Administrator
« Reply #189 on: December 01, 2007, 03:04:29 pm »

Jede webmaster ve vlaku a slysi
<td></td> ... <td></td> ... <td></td>

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #188 on: November 22, 2007, 11:49:49 am »

rofl ten s tou disketou je skratka uzasny :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:
...

Alle zusammen... Tanzt das Brot!

Ramgad

• Biela Rada
  • Najkrajšia elfská princezná Daguška
    • Ramgad.Tolkien.sk
« Reply #187 on: November 22, 2007, 08:25:10 am »

KARKULKA

V pohledném stavení na konci vesnice,
bydlela sedmkrát trestaná světice,
od mládí fandila procházkám v šeru,
na jejich památku vlastnila dceru.

Křehounká dívenka s nosem jak okurka,
červeným od rumu - no prostě Karkulka.

Ráno, když maminka dcerušku spatřila,
dala jí facku a potichu pravila:
"Rychle si oblékni červenou sukénku,
babička za lesem dostala žloutenku."

Karkulka:
"Nač je mi maminko červená suknice,
ta jenom přiláká vilného myslivce!
Jestli mě znásilní, tak jako včera,
nebudu už tvoje nevinná dcera!?!"

Matka:
"Nedávej bázlivým myšlenkám průchod,
než bába za léky utratí důchod!
Dones jí guláše aspoň půl hrnka
a bába vyskočí zas jako srnka!"

Popadla Karkulka aktovku s jídlem,
běžela lesem, jak píchnutá šídlem.
Navzdory vábivé červené sukýnce,
nestřetla na cestě vilného myslivce.
Svalnaté nohy a kvalitní pohorky,
brzy jí donesly do známé chaloupky.

Karkulka:
"Co je to za fóry, tak brzo po ránu,
vlk se tu placatí v bábině županu!"

Vlk:
"Jen pojď dál, děvenko a nestůj u dveří,
s bábou jsem posnídal, ty zůstaň k večeři!
Máš pěkné tvářičky, jak žádná druhá,
zato tvá bába byla dost tuhá!!

Karkulka:
"Tak to sis vybral kvalitní potravu!
nejseš ty blbečku tak trochu na hlavu?!?
Pozdě mě nazýváš spanilou dívenkou,
sežral jsi babičku s infekční žloutenkou!!!"

Lesem se ozývá zoufalé vytí,
jak se vlk pokouší vyvolat blití.

Crankia

• The Administrator
  • Clen ST
« Reply #186 on: November 21, 2007, 12:21:17 pm »

rofl!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bojkotovať Facebook je ako bojkotovať dennú tlač. Nepotrebujete ju k životu, ale potom sa nesťažujte na nedostatok informácií.

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #185 on: November 21, 2007, 12:02:58 pm »

Keď Boh vymyslel muža, bolo to len preto, aby žena nemala taký jednoduchý život...

Někteří v ostatních rádi budí strach – to jsou hlupáci. Jiní se přes svůj strach nikdy nedokáží přenést – to jsou zbabělci. Všichni ostatní, kteří v sobě (alespoň občas) dokáží hlupáka i zbabělce potlačit, jsou Vládci strachu. Tato vláda se ale vždy týká jenom nás samotných.
R. A. Ericksson

Depres

• 7/6
  • Priatelia ST
  • *
  • Servant of Sauron.
« Reply #184 on: November 20, 2007, 04:16:09 pm »

Šestnástročné dievca sa vráti domov a smutne oznámi rodicom, ze je tehotna.

Otec, rozzúrený, nabije pistol a chce vediet, co je to za bastarda, ze ho zabije.
Dcéra nato, ze je to slusny chlapik a postavi sa k tomu zodpovedne.

Vtom zastane pred domom spickove auto a vystupi distingvovany mlady muz.
Pozdravi rodinu, posadi sa pred rodicov dievcata, pozrie im do oci a hovori: "Mal som pomer s vasou dcerou, ale bohuzial moja rodina mi nedovoli zobrat si ju.

Kedze som vazeny clovek, chcem niest nasledky za vzniknutu situaciu.
Nechcem nechat ani ju ani dieta v nedostatku, preto navrhujem nasledovné: Ak sa narodí chlapec, na jeho úcet poslem milion euro a bude spravovat 5 pobociek predaja Alfa Romeo. Ak sa narodí dievca, dostane na ucet milion euro a 10 salonov krasy.

Keby vsak nestastnou nahodou dieta potratila….."

Otec ho prerusi, polozi mu ruku na plece a hovori:

"tak ju pretiahnes znova, ziadny problem…

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #183 on: November 19, 2007, 03:44:12 pm »

...někde ve Francii uprostřed první světový váky proti sobě v zákopech ležej Němci a Francouzi. Už půl roku jsou na stejným místě, ani jedna strana není schopná prolomit nepřátelskou linii... Francouzi už toho mají po krk, a tak dumají nad tím, jak Němce převézt... První říká:"Hele, mě něco napadlo. Snipery máme..." Druhej:"Co, co?" První:"Hele, jaký je nečastější německý jméno?" Druhej:"Nevim vole, asi Hans ne?" Francouzi po celý dýlce zákopu rozestavěj odstřelovače a ten první zařve směrem k německýmu zákopu:"Hans?!?!?" V německym zákopu se postaví chlap, zasalutje a zařve:"Ja woll!!!" Prásk!!! První mrtvej Němec.... A zase:"Hans?!?!" "Ja woll!!!" Prásk!!! A další... "Hans?!?!?" "Ja woll!!!" prásk!!! Když takhle pokosej asi 30 Němců, tak už to jeden Němec nevydrží a zeptá se:"Kurva, jaký je nejčastější francouzský jméno?" Druhej řiká:"Nevim, asi Pierre, ne?" Němci rozestavěj snipery a ten první zařve do francouzskýho zákopu:"Pierre?!?!?" Z druhýho zákopu se ozve:"To si ty, Hans?!?!?" "Ja woll!!!" Prásk!!!!!!

R. A. Ericksson

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #182 on: November 19, 2007, 03:20:29 pm »

Cigáň si robí autoškolu. Prejde v
poriadku križovatkou a inštruktor sa ho
pýta:
- Iba tak pre zaujímavosť, aká tam bola
značka?
A cigáň:
- Hliníková, vrátime sa?

R. A. Ericksson

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #181 on: November 19, 2007, 02:20:34 pm »

Zať vyhadzuje svokru z balkóna z 10-teho poschodia a pritom jej hovorí:
Leť Ty striga!!!  Iný by ťa zabil, ale ja ťa púšťam na slobodu !!!

R. A. Ericksson

Mirime

• Priatelia ST
  • *
  • Crazy as a fangirl... wait, I AM a fangirl...
    • My corner of insanity
« Reply #180 on: November 15, 2007, 09:50:25 pm »

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #179 on: November 15, 2007, 10:35:18 am »

Prečo má svokra kruhy pod očami?
Lebo čert nikdy nespí.

R. A. Ericksson

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #178 on: November 14, 2007, 01:42:12 pm »

Profesní životopis

Byl jsem ředitelem jedného velkého koncernového podniku.
Kávu mi vařila sexi sekretářka, do práce jsem jazdil Tatrou 613.
Jednou za  mnou přišli, abych  zaplatil 5 000,- Kč na pohřeb člena ÚV KSČ.
Řekl jsem, že za 5000,- Kč pochovám celý ÚV sám.

Od té doby jsem pracoval jako ředitel malého podniku.
Kávu mi vařila stará sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 603.
Jednou mi vyčítali, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ.
Řekl jsem, že kdybych  vědel, že je opravdu poslední, přišel by jsem s transparentem.

Od té doby jsem pracoval jako  mistr.
Do práce jsem jezdil vlastním autem, kávu si vařil sám.
Na stěně jsem měl obraz Husáka a Lollobrigidy. Řekli mi, abych  tu ku.vu sundal.
Sundal jsem Husáka...

Od té doby jsem pracoval na výkopech.
Do práce jsem jezdil na kole a kávu jsem si nosil v termosce.
Když jsem  kopal, přišli za mnou, aby si kolo schoval, že tady půjde  sovětská delegace.
Řekl jsem, že se nemusí bát, kolo mám  zamknuté a pojištené.

... a od té doby jsem byl nezaměstnaný ....

ale život mne poučil

....  byl jsem dlouhé roky nezaměstnaný,  pak přišel sametový převrat ...

Nechal jsem se rehabilitovat
Od té doby pracuji v politice.
Kávu mi vaří sexi sekretářka, do práce mě vozí řidič v Audi.

Držím hubu a zvedám ruku, jak je potřeba.
Moje životná úroveň zase stoupá. Na výstřelky mládí jen v hezkém vzpomínám

R. A. Ericksson

Sachmet

• Členovia ST
« Reply #177 on: November 09, 2007, 01:13:48 pm »

Odkiaľ muži čerpajú svoju silu? A prečo sa ženy cítia občas totálne vyčerpané?

R. A. Ericksson
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Go Up

Page created in 0.036 seconds with 16 queries.