Forum Arda.sk

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

:oznam: Začína sa pripravovať Zasadanie Senátu ST. Hlasovanie o dátume a predbežnú agendu nájdu Senátori v príslušnej téme. :saruman: :galadriel: :gandalf:

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Go Down

Author Topic: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati  (Read 98407 times)

Depres

• 7/6
  • Priatelia ST
  • *
  • Servant of Sauron.
Re: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati
« Reply #65 on: April 25, 2007, 06:35:09 am »

Numen> ahá, takže fáza "všetko čo má reklamu je komerčné a zlé" ?  :D :D :D

Numen

• The Pche
« Reply #64 on: April 24, 2007, 08:36:59 pm »

Hmm, troska ma odradilo, ze ked som bola v Polsku tak na tie Children of Man mali vsade reklamy. Clovek z toho potom nadobudne taky ten dojem, ze sa zasa raz americki producenti rozhodli zarobit si pekne na oblubenom postapokalyptickom motive..Ale ked pisete, ze je to dobre, aj by som si to pozrela...
Where I really want to be,
It’s already where I am,
Cause I’m already there

Boromir

• Priatelia ST
  • *
  • Temný pán 13/6 (Čo sa budem pretvarovať)
« Reply #63 on: April 11, 2007, 10:14:57 pm »

To je filmik, na ktory sa chystam uz davno. Ked bol v kinach mal som raz nan ist, lenze nakoniec hodinu pred predstavenim, niekomu do toho nieco prislo... Ale dobre, ze ste mi ho pripomenuli, Clive Owen je dobry herec a na poslednom filme s nim co som bol ( Derailed), som si isty cas myslel, ze dostanem infarkt, tak brutalne napata tam bola jedna scena (skor sa vlastne hodi vypata ako napata  :)).
Haluzné nápisy na tričká.

Shade

• The Administrator
« Reply #62 on: April 11, 2007, 08:59:28 pm »

Loki: Jj, je to skvely film, bol som na nom uz davnejsie a stoji za to. Velmi jemne mi pripomenul Orwellovu ´84 ale taka slabsia kava :D

LOKI

• Priatelia ST
  • *
« Reply #61 on: April 11, 2007, 08:54:32 pm »

Tak co sa vazne oplati je najnovsi Cuaronov pocin Children of Men (Potomkovia ludi). Jeden z najtazsich filmov co sa tyka vykreslenej atmosfery a deja celkovo aky som videl. Zasluzil by si oscara za kameru, vyborne herecke vykony. Buducnost aka nas caka o dvadsat rokov...mozno..(ak hej, nechcel by som sa dozit).
THE GODS I WORSHIP ARE STEEL...

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #60 on: April 09, 2007, 12:56:07 pm »

Pozrel som si Flag of our fathers. Pred casom mi niekto hovoril, ze v porovnani s tymto filmom moze ist vojak Ryan do **** .  Tak to plati. Film ukazuje o co vo vojne naozaj islo, a co to v skutocnosti znamenalo: prva linia.
A este som chcel upozornit, ze dnes je o 22:05 na joj Aviator. velmi dobry film s Leonardom. Aj ked ho nemate radi nemusi vas to trapit, pretoze po chvili pozerania zabudnete, ze ho vlastne neznasate. A hra tam aj Cate Blanchet, dostala zato oscara (co mi bolo ale jasne, hned ako som ten film videl).

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #59 on: April 05, 2007, 12:29:09 pm »

Oka ponapalujem. Inak ten King Arthur - director's cut je o dost krvavejsi ako normalna kino verzia. Ale aj tak je to fajn filmik. A tie hadam najhrdinskejsie Zimmerovky  hrajuce v pozadi tiez nemaju chybu.
« Last Edit: April 05, 2007, 12:37:38 pm by Boromir »

Shadow

• Ujo
  • The Administrator
  • Inkvizítor
« Reply #58 on: April 05, 2007, 03:01:46 am »

Boro napaluj a posuvaj dalej svojmu milovanemu heroldovi :D
Bringing chaos to Your lives since 1983

Važte si piva, křesťané, až dojde, zlý čas nastane

"Věk nepřináší moudrost, Bene, ale dodává ti rozhled… a nejsmutnější, co můžeš z té výšky vidět, jsou – v dáli za tebou – pokušení, kterým jsi odolal. Já vidím ta svá… ale ani jedno z nich nedosahuje tak kolosálních rozměrů!"

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #57 on: April 04, 2007, 09:49:31 pm »

Aaa, strasne som sa namotal na reziserske verzie (zostrihy) filmov. Po Kralovstve nebeskom, na ktorom som fical cely minuly tyzden sa akurat pustam do Krala Artusa. A uz taham director's cut filmu Alexander. To bude urcite ciste peklo. :D

Eruantalon

• Grammarhauptsturmführer
  • Biela Rada
  • Hraničiar
« Reply #56 on: April 03, 2007, 06:31:19 pm »

zas ma budu *** ze som moc aktívny... :-(

*Debata o 300-vke presunutá sem*

Edit: teda... väčšina debaty... nechce sa mi rozdeľovať príspevky na polovice... najmä pokiaľ ide len o obdivný pozdych...
« Last Edit: April 03, 2007, 10:53:00 pm by Eruantalon »
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely.
Say NO! to Láthspell.
Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa oplatí udržať si ju.

morgoth

• Senát ST
    • Angband, home of Morgoth
« Reply #55 on: April 02, 2007, 11:27:29 pm »

Ha, Hogfather sa dotahal, Soul Music a Wyrd Sisters je na nejakom DVD(snad doma)... Uz len najst par hodin volna  :ring:

Eruantalon

• Grammarhauptsturmführer
  • Biela Rada
  • Hraničiar
« Reply #54 on: April 01, 2007, 11:24:14 pm »

Dep: Hogfather-a mám... rovnako ako Wyrd sisters a Soul music... akurát nedám, kým sa nezoženie voľný byt u niekoho, aby sa to pozrelo tak nejak kolektívne :-P
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely.
Say NO! to Láthspell.
Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa oplatí udržať si ju.

Depres

• 7/6
  • Priatelia ST
  • *
  • Servant of Sauron.
« Reply #53 on: April 01, 2007, 10:34:22 pm »

hogfathera som nevidel, ale velmi by som ocenil cd na be darku od niekoho kto by mohol mat :D

a 300 bolo výýýborné .. som z toho nadšený, mňáááám  :D :D :glum: :nazgul:
Kino rulez ! :D

Dorian

• Captain of Serenity
    • http://bedark.netvor.sk/noxmortis/
« Reply #52 on: April 01, 2007, 10:01:11 pm »

suhlas
Hogfather bol velmi podareny a 300 bolo presne to co to malo byt...hmmm...nadhera
I find it kind of funny, I find it kind of sad. The dreams in which I'm dying are the best I ever had."

Môj Svet

Isilote Azrael

• Priatelia ST
  • *
  • Brokilon
    • Isilote
« Reply #51 on: April 01, 2007, 06:23:22 pm »

Nuž, ja by som odporučila všetkych Burtonov (Nightmare before Christmas ma vždy naplní takou Vianočnou atmosférou... mňam)

Hogfather (Otec prasátek) podľa Pratchetta. Hraný (nie kreslený ako Tažké melodično) filmík, perfektný Smrť s nádherným mečom a kukadlami a jeho vnučka Zuzanka... Proste klasa. Dej občas trochu pomalší, ale ako milovníčka kníh som si ho užila celý.  :) Postavy a miesta vytvorené podľa kresieb, ktoré sme mali možnosť vidieť v Portfoliu...  neoceniteľné.

No a 300... Hmm... Tak tomuto podobný filmík som ešte nevidela... Jasne vidno, že rejža predtým natočil Úsvit mŕtvych. Tá atmosféra! A konečne raz bojové scény, ktoré nevyzerajú ako z Tróje. Hurá, hurá a ešte trikrát hurá. Krvi tam veľa nie je, ale brutalita nechýba a dáva tomu dosť realistické vyznenie... Človek doslova cíti, ako tam poletujú mušky. A je tam jeden taký veľký chlapík, ktorého konečne nezloží Brad Pitt jedným škrabnutím s elegantného výskoku, pri ktorom si ešte stihne napraviť účes.  :balrog:
Jo a Gréci v ňom vyzerajú ako Gréci.. :-) Čo je tež pokrok oproti americky vyzerajúcim hercom typu Sean Bean a Brad Pitt v Tróji (Orlanda Blooma radšej ani netreba spomínať)
Fluffyyyyy
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Go Up

Page created in 4.058 seconds with 23 queries.