Forum Arda.sk

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

:drink: Najbližšie STretko v Bratislave bude, keď sa dohodneme. Ďalšie detaily nájdete v príslušnej téme. :aragorn: :legolas: :gimli: :gandalf: :frodo: :sam: :saruman: :galadriel: :glum:

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Go Down

Author Topic: Novinky v kinách  (Read 80355 times)

Boromir

• Priatelia ST
  • *
  • Temný pán 13/6 (Čo sa budem pretvarovať)
Re: Novinky v kinách
« Reply #61 on: October 20, 2008, 07:04:57 pm »

Eru: No ja by som mozno aj rad. Ale v poslednom case pokial chcem napisat nieco konstruktivne, tak to dopadne dost zle. Tak pred troma tyzdnami som sa odhodlal na poviedku a skoncilo to tak, ze som ju doteraz este nedokazal po sebe precitat...
Lothmiril: Neviem ci sonda do muzskeho vnimania, skor zabava. Taka nezenska, neriesia sa tam vztahy (Az na Lance. :D) ani nic podobne (Vsak nam staci malo k zabave... :D). Ziadna dolezitejsiu ulohu nehra zena. Fakt cista zabava.  Vyhrotena az do absolutnych absurdnosti. Osobna skusenost - kamaratka nedokazala pochopit ako som sa mohol smiat do popuku pri scene ako si mlady vojak drzi a pozera sa na svoje dost objemne vnutornosti a krici, ze asi chce aby mu to dali naspat, zatial co ona uhybala pohladom ako sa dalo. A vysvetllenie, ze je to len film o tom ako sa toci film, cize tam nie je ani len snaha aby to vyzeralo ako naozaj, nejak nebrala. Inak aby ste si nemysleli, ta scena je dost vtipne podana. Je to na zaciatku filmu, zaciatok filmu je vlastne ten film co tocia. Cisty odchod... :D

Nejaky hudobny naklad: http://www.youtube.com/watch?v=_mE7FGmtQsk
                                 http://www.youtube.com/watch?v=E2HmscpwECs
« Last Edit: October 20, 2008, 07:34:33 pm by Boromir »
Haluzné nápisy na tričká.

Lothmíril

• Členovia ST
  • Keeper of the flame
    • SlavCon 2012
« Reply #60 on: October 20, 2008, 02:44:38 pm »

...to ze na to chces ist este neznamena ze sa ti to bude pacit  :P

Navyse zeny povecsine vsetky wannabe sondy do muzskeho vnimania strasne lakaju a zaujimaju. Si niekedy myslim, ze vsetky "panske casopisy" su aj tak vymyslene pre zeny.
"If anything appears too easy: Question it.
If anything appears too hard: Challenge it."

Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #59 on: October 20, 2008, 01:26:32 pm »

heeej ja nato chcu ist tiez... asi som viac muzom nez zenou hahaha
...

Alle zusammen... Tanzt das Brot!

Eruantalon

• Grammarhauptsturmführer
  • Biela Rada
  • Hraničiar
« Reply #58 on: October 20, 2008, 11:42:05 am »

ako to tento chalan robi, ze ma vzdy namota na nejaky film... :-D

pocuje boro... nechces napisat daco do athelasu?
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely.
Say NO! to Láthspell.
Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa oplatí udržať si ju.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #57 on: October 20, 2008, 11:33:19 am »

Existuju cisto zenske serialy alebo filmy. Napriklad taky Sex v meste. Zalezitost na ktoru priemerny chlap pozera a uplne nechap, ze co  sa na tom moze zenam pacit. Nehovoriac o tom, ze ako sa im to moze zdat vtipne. :D
Uz nejaky tyzden sa hra v kinach film uplne z opacneho sudka - Tropic Thunder.  To jest film a "plnohodnotna" zabava pre muzov. Komedia o natacani vojnoveho filmu z Vietnamu. Vyriesil to Ben Stiller (A konecne sa mu nieco vtipne aj podarilo). Okrem toho, ze to reziruje a podielal sa na scenari, hra aj jednu z hlavnych postav - starnucu hviezdu akcnych filmov, ktorej kariera pomaly ale iste smeruje na dochodok, hlavne po jeho poslednej ulohe retardovaneho farmarskeho chlapca (Udajne ho hral prilis retardovane :D). Dalej Robert Downey Jr. (pokial nefetuje, alebo nie je prave vo väzeni, tak mu to aj celkom ide) hra hviezdneho australskeho herca (cisty Russel Crowe), ktory je znamy tym ako sa dokaze zžiť so svojou ulohou a kvoli role cernoskeho serzanta sa nechal preoperovat na cernocha... :D Este sa tam vyskytuje Jack Black, to je ten typek co zvykne hravat v komediach, pripadne hral rezisera v King Kongovi.Ten hra herca co hra v komediach :D a je dost prudko zavisly od heroinu, ktory nosi v obale od gumovych medvedikov. No a nesmiem samozrejme zabudnut na takmer nespoznatelneho Toma Cruisa, ktory v tomto filme pusta take naklady, ze clovek nevie, ci sa ma smiat, alebo plakat. (nakoniec vybuchne aj tak v zachvat toho prveho).
Ide fakt cisto o zabavu ale velmi vydarenu. Ak mam pravdu povedat, uz davno som sa tak nesmial. A soundtrack je uplne popici...
http://www.youtube.com/watch?v=4pxOzSpUXtg
« Last Edit: October 20, 2008, 06:49:26 pm by Boromir »

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #56 on: October 01, 2008, 11:30:36 pm »

Nepokazia, ja som presvedceny, ze to bude zatial najlepsi Robin. :)
« Last Edit: October 01, 2008, 11:32:18 pm by Boromir »

Nenwen

• Priatelia ST
  • *
  • Untouchable
« Reply #55 on: October 01, 2008, 03:14:11 pm »

nie crow nie... oni mi pokazia robina aaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:
All dogs have four legs.
My cat has four legs.
Therefore my dog is a cat.

Lothmíril

• Členovia ST
  • Keeper of the flame
    • SlavCon 2012
« Reply #54 on: October 01, 2008, 01:00:24 pm »

Wow... ako, Christiana Bala (Balea?) by som si pozrela rada, ale dvojrola... no som strasne zvedava

...a asi si pozriem to kralovstvo nebeske  :P
"If anything appears too easy: Question it.
If anything appears too hard: Challenge it."

Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #53 on: September 30, 2008, 11:57:37 pm »

Fuch, tak oprava - nebude to Christian Bale. Russel Crowe bude hrat dvojulohu. Ked to prezradili na tlacovke, tak typkom ovisla sanka asi tak ako mne, ked som sa to dozvedel. Zelene pancuchy mat oblecene nebude. :D Asi taka zaskodnicka vzbura proti kralovu Johnovi v mene Richarda Levie srdce, ktory je uz ale mrtvy. Bude to riadne hrdy film.
« Last Edit: October 01, 2008, 11:31:12 pm by Boromir »

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #52 on: September 26, 2008, 03:23:55 pm »

Akurat minule som uvazoval, ze akosi utichla era historickych velkofilmov. Ja ich mam osobne velmi rad. A tak som skusal zistovat, co riesi napriklad taky Ridley Scott, ktory to vsetko v podstate zacal svojim Gladiatorom Maximom (Ktory sa vlastne v skutocnosti volal Maximianus a u nas je znamy tym, ze dal vyryt napis do trencianskej skaly) a ukoncil dokonalym rytierom Balionon v Kralovstve Nebeskom.
Zistil som, ze Ridley pripravuje uplne noveho Robina Hooda. Hlavnu postavu by mal hrat novodoby Batman Christian Bale a v ulohe jeho najvacsieho protivnika - serifa z Nottinghamu sa predstavi prave gladiator Russel Crowe. Mariannu by si mala zahrat Sienna Miller. Mal by to bude uplne iny Robin Hood ako ho pozname. Juchu, znovu sa mam naco tesit.

PS: Aky dobry obrazok. Kebyze nemam uplne dokonaly avatar, tak si ho hned vymenim.
« Last Edit: September 26, 2008, 03:42:58 pm by Boromir »

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #51 on: September 24, 2008, 11:03:57 am »

Dalsi cesky film - Maj
Na motivy rovnomennej basne od ceskeho romantickeho basnika- Karla Hynka Machu. Zaujimavy typek inak. Zomrel ked mal 26 rokov a pohreb mal v den, ked sa mal zenit.
http://www.youtube.com/watch?v=VsBApxJ56Hk

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #50 on: September 16, 2008, 05:19:41 pm »

Chcel som ist nato do kina, este na predpremieru, len mi to casovo nevychadza nejak. Mal by to byt dobry film. Kamarat co na tom bol si pochvaloval. Davnejsie som cital poviedku - Cerveny odznak odvahy od Stephena Cranea, ktorou sa vraj inspirovali pri tomto filme. Bolo to o mladom chalanovi, co isiel prvykrat bojovat. Odohravalo sa to pocas obcianskej vojny v USA.V podstate celu poviedku sa riesil jeho boj so strachom a zbabelostou vs. odvahou. Kedze film ma podnadpis - "Medzi zbabelostou a odvahou je tenka linia"- asi sa tam bude rozoberat to iste. Asi to nebude tradicny vojnovy film ako z hollywoodu, pravdepodobne tam bude dost veci na zamyslenie a rozmyslanie, ale malo by to byt fajn. Dost vela penazi sa do toho dalo, je to v cestine a slovencine (kamarat tvrdi, ze tak pol na pol, ale neviem nakolko sa mu da verit), je to scasti o nasej historii (O ktorej som ja napriklad vela nevedel) a ta poviedka bola fakt dobra. Ja to chcem urcite vidiet a je vlastne dobre, ze si mi to pripomenul.
« Last Edit: September 16, 2008, 07:48:00 pm by Boromir »

Eruantalon

• Grammarhauptsturmführer
  • Biela Rada
  • Hraničiar
« Reply #49 on: September 16, 2008, 12:55:55 pm »

Pocuj Boro... ty si "odbornik"... ako vidis Tobrúk?  (http://www.ceskatelevize.cz/specialy/tobruk/)
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely.
Say NO! to Láthspell.
Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa oplatí udržať si ju.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #48 on: September 16, 2008, 12:47:12 pm »

Fuch, tak Harryho Pottera presunuli az na buduce leto. Som zvedavy co s tym riesia, ked to malo byt uz teraz v novembri.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #47 on: September 07, 2008, 07:14:57 pm »

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Go Up

Page created in 1.734 seconds with 22 queries.