Ahojte, nakoľko som dlho hľadal na aké miesto napísať svoje prvé echo, nakoniec som si vybral túto tému. Stránku máte peknú a zdá sa, že aj udržiavanú a aktuálnu. Kto som, čo som ? Som 23r VŠ študent. Tolkienovo dielo ma zaujíma v takej dosť zberateľskej a študijnej rovine. Mám rád históriu stredozeme, zbieram mapy, dávam dokopy kompletnú zbierku kníh... (Silmarilion, Húrinove deti, Nedokončené príbehy, Hobit, Trilógia Pána Prsteňov, 12zväzkov Histórie stredozeme - v originálnom jazyku), audio nahrávky, ...a mnoho iného. Rád v budúcnosti ponúknem encyklopedicky štruktúrovanú webstránku a materiály na stiahnutie.
Rád si čítam amatérske poviedky, a veci ohľadom elfského jazyka na stránke. Časom by som mal záujem stať sa členom ST. Týmto pozdravujem Eruantalona, ktorý ma primäl sem začať písať, nakoľko fóra sú pre mňa nie veľmi sympatickým zdrojom predávania informácií (aj keď viem, že sa tým vymykám z radu

)
Všetko dobré želá Eloras (projekcia jedného z budúcich polelfov kráľa Aragorna a lady Arwen.)