Dammit, nech je to konecne aj tu.
Mam zaklad siat bez ramienok, s kosticami na bokoch, usity. Chcela by som tie saty doladit priesvitnymi latkami, jednak rukavy, ktore by "drzali same od seba", predstavujem si to ako kombinaciu sirokej gumicky a silikonoveho pasiku (na zaklade konzultacii s niektorymi z vas); potom sukna, ktora sa v idealnom pripade da pripevnovat na saty podla nalady, ale nie je to nutne, je sirsia ako spodna sukna; nieco na styl plasta; a ak ostane tak aj stola na kvazi spolocenske prilezitosti.
Rada by som tie saty dokoncila. A netrufam, ani si nechcem trufat sama, radsej vyuzijem pomoc niektorej z tu zdatnych krajcirok. A samozrejme, budem za to platit - ci uz v eurach, alebo naturaliach (pivo, cokolada, cajik, vecera, ... ), ako je Vam po voli. Saty nemaju iny ucel ako potesit ma v skrini a na nejakych akciach. ale ak vsetko vyde tak ako ma, tak budu pouztelne aj ako spolocenske.
Moznym a zelanym upgradom su sperky - opasok (dokonca monzno bude suknu drzat), nahrdelnik, prip. diadem. mam predstavu striebornych / medenych drotenych sperkov so zelenymi kamienkami. Ale ak aj nie, tak nejaky vyrazny zeleny nahrdelnik bude nutny, skor ci neskor.
Ak mate ktokolvek tipy, rady, hocico... ponukam pusu za odmenu.