Ach Numen, samozrejme, ze viem, ze existuju filmove kluby. No takisto nie vsetky klubove filmy su kvalitne. Ja som raz zutekal s klubu, ked som 15 minut pozeral nato ako kracaju horolezci v horach, bez akehokolvek komentara, proste iba kracali ( nebudem hovorit nazov filmu, lebo je povazovany za kultovy...) A zase neuznavam ludi, ktori chodia do klubu, len preto aby sa citili, na kvazi vyssej intelektualnej urovni ako ostatni a potom vzdychaju akyto bol umelecky zazitok... A neuznavam vyraz - Americke, hollyvoodske, popcornove... Hlavne nato popcornove som alergicky. Ked niekto oznaci filmy ako Brave heart, Gladiator, Aviator, Kingdom of heaven atd. ( Zoznam je nekonecny) za popcornove, tak sa s nim asi nemam o com bavit. Bez hollyvoodskej filmovej produkcie by sme sa chodili pozerat na uz spominane kukuricne polia na juhu Francuzska. A asi si si pomylila temu, pretoze v tejto sa zatial riesili dva filmy a to jeden europsky a ten druhy sice americky, ale rozhodne nie prsnatoblondinkovsky...

( aj ked Naomi Watts je blondina)
A inak moj najoblubenejsi film, ktory som v klube videl,nebol europsky, ale Juhokorejsky a volal sa Old boy...