Forum Arda.sk

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Návody na nastavenie fór nájdete v téme Novinky a oznamy > Oznamy administrátora > Fórum FAQ. :batch:

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17   Go Down

Author Topic: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati  (Read 98194 times)

Numen

• The Pche
Re: Filmiky na pozretie - co sa vazne oplati
« Reply #20 on: February 26, 2007, 10:55:56 pm »

Ehm, Mel :roll:
To nebola reakcia na tvoj prispevok. Iba som chcela jaksi objasnit ten moj emo vylev na predchadzajucej strane..
BTW co sa tyla nejakeho pekneho filmu "o vztahoch", tak mne sa strasne lubi Pride and prejudice. Je tam citit taky ten jemny anglicky humor a zaujimave sledovat ako sa riesili vztahy kedysi...
Where I really want to be,
It’s already where I am,
Cause I’m already there

Boromir

• Priatelia ST
  • *
  • Temný pán 13/6 (Čo sa budem pretvarovať)
« Reply #19 on: February 26, 2007, 10:42:38 pm »

No, kedze teraz mam v podstate taku naladu, ze pozeram vsetko, kde sa riesia nejake vztahy, a zaroven to stoji za pozretie, tak ked niekedy pojdem do BA, donesiem CD. Pripadne po niekom poslem (Shadow dost casto chodi...)
Haluzné nápisy na tričká.

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #18 on: February 26, 2007, 08:30:39 pm »

No toto nebol Holywoodsky film Num. Toto bol nizkorozpoctovy film z dielne BBC
...

Alle zusammen... Tanzt das Brot!

Numen

• The Pche
« Reply #17 on: February 25, 2007, 06:46:29 pm »

Ironia....
Obcas ju mam rada  ::).....Mno, jak by som to. Ja mam rada vselijake filmy, mozno radsej chodim na tie nehollywoodske, lebo ma viac zaujmu. Teda, zaujat mozno nie je spravne slovo. Dokazem sa viac s nimi stotoznit...A co sa tyka umeleckych filmov, tie mam rada, aj ked sa stava, ze ich neviem pochopit. Ale celkom rada rozmyslam o tom, co tym vlastne reziser chcel povedat...I ked, je vela filmov, vysoko ocenovanych kritikmi, ktore si nechcem a ani nedokazem pozriet  :-[......(a Kubrickova Vesmirna Odyssea ma unudila k spanku btw...)
It’s already where I am,
Cause I’m already there

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #16 on: February 25, 2007, 08:13:56 am »

Takze dopozerala som The Painted Veil. Poviem vam ze nebolo to zle... ale vobec nie :) V podstate v tomto filme bol vykresleny vztah manzelov. Priciny preco sa zobrali ich nasledovne prestahovanie sa do Shang Haia a neskor do jednej mensej cinskej provincie kde vypukla epidemia. Ako vznika lubostny trojuholnik a nakoniec ako sa rozpada. Taktiez sa mi pacila velmi pasaz ako manzelsky par musi komunikovat. Ich strasti a problemy v komunikacii. A ako postupne svoj vztah jeden k druhmu davaju dohromady. Ako objavuju co sa ktoremu lubi a k comu inklinuje... cez male az niekedy komicke situacie zistuju nieco o tom druhom.

Nebol to najsvetabornejsi film ale bol mily... usmevny a taky zo zivoita. O ziti 2 ludi ktory sa snazia najst cestu spolocnym zivotom. Odporucam pozriet. kto ten film chce vidiet nech i donesie CD napalim :)
...

Depres

• 7/6
  • Priatelia ST
  • *
  • Servant of Sauron.
« Reply #15 on: February 22, 2007, 06:43:05 am »

Jaj bratre, povedal si to za mňa  :)

Normálne som chcel niečo povedať, ale jak si tak čítam tvoju odpoveď, tak so všetkým súhlasím :D

Snáď by som len dodal, že nechápem prečo Jakubiskove filmu vyzdvihujú tak strašne do nebies, keď podľa môjho skromného názoru sú to pikačuoviny ktorým vôbec nerozumiem. Ale asi budem intelektuál a pôjdem si zavzdychať do klubu.  :nazgul:

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #14 on: February 21, 2007, 11:10:39 pm »

Ach Numen, samozrejme, ze viem, ze existuju filmove kluby. No takisto nie vsetky klubove filmy su kvalitne. Ja som raz zutekal s klubu, ked som 15 minut pozeral nato ako kracaju horolezci v horach, bez akehokolvek komentara, proste iba kracali ( nebudem hovorit nazov filmu, lebo je povazovany za kultovy...)  A zase neuznavam ludi, ktori chodia do klubu, len preto aby sa citili, na kvazi vyssej intelektualnej urovni ako ostatni a potom vzdychaju akyto bol umelecky zazitok... A neuznavam vyraz - Americke, hollyvoodske, popcornove... Hlavne nato popcornove som alergicky. Ked niekto oznaci filmy ako Brave heart, Gladiator, Aviator, Kingdom of heaven atd. ( Zoznam je nekonecny)  za popcornove, tak sa s nim asi nemam o com bavit. Bez hollyvoodskej filmovej produkcie by sme sa chodili pozerat na uz spominane kukuricne polia na juhu Francuzska. A  asi si si pomylila temu, pretoze v tejto sa zatial riesili dva filmy a to jeden europsky a ten druhy sice americky, ale rozhodne nie prsnatoblondinkovsky... :D ( aj ked Naomi Watts je blondina)

A inak moj najoblubenejsi film, ktory som v klube videl,nebol europsky, ale Juhokorejsky a volal sa Old boy...
« Last Edit: February 21, 2007, 11:16:41 pm by Boromir »

Nenwen

• Priatelia ST
  • *
  • Untouchable
« Reply #13 on: February 21, 2007, 09:07:32 pm »

ja mam celkom rada produkciu BBC :D
All dogs have four legs.
My cat has four legs.
Therefore my dog is a cat.

Ramgad

• Biela Rada
  • Najkrajšia elfská princezná Daguška
    • Ramgad.Tolkien.sk
« Reply #12 on: February 21, 2007, 09:03:47 pm »

Ja som konzument popcornových hitov :D

Btw radšej si pozriem film typu Spiderman 2 a skonštatujem, že to bola pikačuovina3 ako by som si mala pozrieť psychologický film o kukuričných poliach v južnom Francúzsku a zabiť sa už počas prvej tretiny.

Nenwen

• Priatelia ST
  • *
  • Untouchable
« Reply #11 on: February 21, 2007, 08:42:53 pm »

eeeee moje neni si emo len mam normalny zdravy nekomercny vkus

osobne si radsej pozriem film co neni brany ako uzasne mega daco, skor dam na kvalitu hereckeho umenia a zaujimavej temy

BTW co tak navsteva nostalgie? ;)
All dogs have four legs.
My cat has four legs.
Therefore my dog is a cat.

Numen

• The Pche
« Reply #10 on: February 21, 2007, 08:35:14 pm »

Ludia, ludia........Nemozem inak nez prejavit svoj dorazny nesuhlas s vasimi kratkymi kritikami na filmy. Jake hodnoty uznavate? Tie americke popcornove hollywoodske prsnatoblondinkovske alebo tie europske narodne zmysluplne a rozhodne hodnotne hodnoty? Ha? Oscar je iba BULLSHIT. Vyhravaju ho tepli kovboji a sentimentalne kraviny....... :balrog:
Ach, kultura, kdeze si?
Esteze existuju filmove kluby. Maju tam steje nizsie vstupne a popcorn tam nepredavaju..
Ospravedlnujem sa za moc odusevneny prispevok, I must be EMO......
It’s already where I am,
Cause I’m already there

Eruantalon

• Grammarhauptsturmführer
  • Biela Rada
  • Hraničiar
« Reply #9 on: February 16, 2007, 08:19:54 pm »

*neviem, čo je A bomba (teda okrem tej hirošimskej....) ale viem, čo je OT*
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely.
Say NO! to Láthspell.
Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa oplatí udržať si ju.

Boromir

• Priatelia ST
  • *
« Reply #8 on: February 16, 2007, 12:36:43 pm »

Filmik podla knihy Williama Somerseta Maughama, s dobrymi kritikami a hlavne ulohy hraju vynikajuci herci. Bude to malina... V USA mal premieru 12.1. 2007. Sam som prekvapeny, ze nema ziadnu nominaciu, ale priznam sa ze neviem ako to je, ci nahodou nie su nominovane len filmy, co mali premieru v 2006. Hanbim sa :D, musim si to pozriet..
« Last Edit: February 16, 2007, 12:53:01 pm by Boromir »

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #7 on: February 16, 2007, 08:03:35 am »

Videla som dalsi film.. respektive len ukazky z neho: vola sa : The Painted Veil link najdete tu: http://wip.warnerbros.com/paintedveil/ totiz vcera som o tomto filme videla dkument na BBC a dost ma zaujal.. tak som si povedala ze mrkem stranku a stiahnem film. Nieje to moc znamy film ani nevyhral Oscara.. respektive poviem to takto nije to komercny tuctovy holivudsky trhak ktory vyhral oscara :D
...

Melian

• Priatelia ST
  • *
  • Coffee is my new God
« Reply #6 on: February 01, 2007, 09:15:06 am »

To je v pohode Boro.. az take zle to s tebou nieje. Zase ja sa nestazujem ze som to videla v telke. Kedze mi do toho nikto nekecal a nechrumal popcorn pri mojom uchu bola to podla mna dobra zabava. taky poucny film :)
...

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17   Go Up

Page created in 3.676 seconds with 23 queries.