Eruantalon
The Administrator
Okoloidúci

Hraničiar
|
 |
« on: March 10, 2008, 08:33:00 am » |
|
Kedy: Kazdy piatok o 18:00. Ucitel: P2P  , teda posadame nad knihy a ucime sa navzajom... Materialy: keby som si teraz vedel narychlo spomenut...  Teda... okrem tohoto piatku (14.3.).... a tusim, ze sme sa snazili posunut cas na nejaku skorsiu hodinu....
|
|
|
|
« Last Edit: October 08, 2009, 11:29:53 pm by Ramgad »
|
|
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely. Say NO! to Láthspell. Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa ju oplatí si udržať.
|
|
|
Lothmíril
Biela Rada
Okoloidúci

www.khaoskomix.com
|
 |
« Reply #1 on: March 10, 2008, 10:36:19 am » |
|
Dyna. tento piatok fakt nie...?  A som za to aby sa zacinalo uz o piatej, kym nebude chodit niekto komu to nebude vyhovovat. A okrem toho, nabuduce donesiem aj nieco ohladom pisma a mozeme sa na to pozriet 
|
|
|
|
|
|
"If anything appears too easy: Question it. If anything appears too hard: Challenge it." Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007
Sam hesitated for a moment, then bowing very low: "Good night, Captain, my lord," he said. "You took the chance, sir." "Did I so?" said Faramir. "Yes sir, and showed your quality: the very highest."
|
|
|
morgoth
The Moderator
Okoloidúci

|
 |
« Reply #2 on: March 10, 2008, 12:55:33 pm » |
|
Em, preco tento piatok nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eruantalon
The Administrator
Okoloidúci

Hraničiar
|
 |
« Reply #3 on: March 10, 2008, 01:28:04 pm » |
|
lebo sme u mel... teda ja urcite... ale ak chcete, mozete to dat aj bezomna...
|
|
|
|
|
|
Ranger is like God. His paths are unpredictible and lonely. Say NO! to Láthspell. Dobrá nálada nevyrieši vaše problémy, ale naserie toľko ľudí, že sa ju oplatí si udržať.
|
|
|
Ramgad
Biela Rada
Okoloidúci

Najkrajšia elfská princezná Daguška
|
 |
« Reply #4 on: March 10, 2008, 02:41:40 pm » |
|
Webstránka: http://elfstina.tolkien.sk/Keby prešiel môj návrh dať elfštinu u Mel... 
|
|
|
|
|
|
 Ja nie som k***a! Ja iba všetkým verím... Ženy síce vedia predstierať orgazmus, no muži vedia predstierať celý vzťah. Keď sa hovno dostane na policu, začne si myslieť, že je lekvár.
|
|
|
|
|
Ramgad
Biela Rada
Okoloidúci

|
 |
« Reply #6 on: March 10, 2008, 02:54:58 pm » |
|
No pokiaľ viem, tak Mel vo štvrtok na stretku nás informovala o tom, že okolo 18:00 bude u nej nejaké skupinové voľačo a písala si aj mená, kto dojde. Ale keď tak nad tým rozmýšľam, neviem, aký deň povedala 
|
|
|
|
|
|
 Ja nie som k***a! Ja iba všetkým verím... Ženy síce vedia predstierať orgazmus, no muži vedia predstierať celý vzťah. Keď sa hovno dostane na policu, začne si myslieť, že je lekvár.
|
|
|
Lothmíril
Biela Rada
Okoloidúci

www.khaoskomix.com
|
 |
« Reply #7 on: March 10, 2008, 05:43:52 pm » |
|
...a ja som zistila, ze v piatok nie som v BA, ale teda sa tesim na buduci tyzden.
|
|
|
|
|
|
"If anything appears too easy: Question it. If anything appears too hard: Challenge it." Frederico Hewitt Cruz, 9th November 2007
Sam hesitated for a moment, then bowing very low: "Good night, Captain, my lord," he said. "You took the chance, sir." "Did I so?" said Faramir. "Yes sir, and showed your quality: the very highest."
|
|
|
Ramgad
Biela Rada
Okoloidúci

|
 |
« Reply #8 on: March 27, 2008, 10:22:33 pm » |
|
Takže zajtra elfština 18:00.
|
|
|
|
« Last Edit: October 08, 2009, 11:07:52 pm by Ramgad »
|
|
|
|
|
Melian
Senát ST
Okoloidúci

the kitten in me
|
 |
« Reply #9 on: March 28, 2008, 07:43:44 am » |
|
jop jo  mam si priniest nieco specialne?
|
|
|
|
|
|
...
the kitten in me wants to play
|
|
|
Eruantalon
The Administrator
Okoloidúci

Hraničiar
|
 |
« Reply #10 on: March 28, 2008, 09:02:21 am » |
|
hlavu, nejaky pero+papier a idealne ucebnice... ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgoth
The Moderator
Okoloidúci

|
 |
« Reply #11 on: March 28, 2008, 11:14:42 am » |
|
Domacu ulohu! naučiť sa slovíčka z prvej lekcie, napísať si pár viet s použitím týchto slovíčok Edit: Prave som prisiel na to, ze lamba znamena aj kladivo Censored by Eru: ako sranda musí byť, ale odtál, potál...
|
|
|
|
« Last Edit: March 28, 2008, 11:20:38 am by Eruantalon »
|
|
|
|
|
Lothmíril
Biela Rada
Okoloidúci

www.khaoskomix.com
|
 |
« Reply #12 on: March 28, 2008, 03:11:16 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramgad
Biela Rada
Okoloidúci

|
 |
« Reply #13 on: March 28, 2008, 03:27:40 pm » |
|
Veď tomu nikto nerozumel, tak načo mazať?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lothmíril
Biela Rada
Okoloidúci

www.khaoskomix.com
|
 |
« Reply #14 on: March 28, 2008, 05:09:11 pm » |
|
A co vlastne zmazal? moju krasnu frazu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|